Pijncentrum Bravis is lid van de Sectie Pijn & Palliatieve Geneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). Vanuit de vereniging is bepaald dat de pijncentra in Nederland mee gaan doen met de registratie van de kwaliteit van de zorg. Zo kunnen gegevens verzameld worden om de zorg aan u te verbeteren.

Lees meer over de Kwaliteitsregistratie

Vanwege teambuilding is het Pijncentrum Bravis op vrijdag 23 november 2018 de gehele dag gesloten.

Pijn-, bouw- en 3D-specialisten werken samen om het nieuwe pijncentrum vorm te geven, daar maken ze fraaie plaatjes van en zo krijgen we een indruk van hoe mooi ons nieuwe pijncentrum zal worden. Dat delen we graag met u!

Op YouTube vonden we dit interessante filmpje. In 10 minuten legt het op een heldere, en ook voor kinderen begrijpelijke, wijze uit wat pijn is. 

Vandaag zullen dan, na uitgebreide voorbereidingen, de OK-units in Gouda op transport geplaatst worden naar Roosendaal. 

Onze lokale media BN De Stem en Omroep Brabant deden verslag van het spectaculaire transport van de operatiekamers bij het Pijncentrum Bravis.

Twee nieuwe operatiekamers voor Pijncentrum Bravis

Pijncentrum Bravis zal binnenkort beschikken over twee nieuwe hightech operatiekamers. De OK-units zijn overgenomen van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en zullen aanstaande zaterdag 16 juni arriveren in Roosendaal.

Onze verbouwing staat op punt van beginnen. Als alles klaar is, dan verhuizen we binnen het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal na de zomer

Vanzelfsprekend is pijnbestrijding genderneutraal. Vandaar dat we nu twee kleurplaten op deze website aanbieden, om uw pijn in te kunnen aangeven en om bij uw gesprek met uw pijnspecialist te kunnen gebruiken. Bekijk hier de vernieuwde kleurplaten:

pdfpijnwijzer_kleurplaat_man.pdf567 kb
pdfpijnwijzer_kleurplaat_vrouw.pdf444 kb

 

 

 

 

 

Alle pijnspecialisten vanaf 15 januari in Roosendaal

Opmaat naar één pijncentrum in het najaar

Op de Roosendaalse locatie van het Bravis ziekenhuis wordt in 2018 een fonkelnieuw pijncentrum gebouwd. In dit complex houden vanaf komend najaar de pijnspecialisten spreekuur, worden pijnbehandelingen gegeven en meer complexe ingrepen in de eigen operatiekamers uitgevoerd. Door de concentratie kunnen de patiënten eerder en sneller geholpen worden. Vooruitlopend op het nieuwe pijncentrum zullen vanaf 15 januari 2018 alle pijnspecialisten hun activiteiten verplaatsen naar Roosendaal.

Go To Top