Hoogwaardige radiotherapie
in Zeeland en West-Brabant.

Wanneer u kanker heeft en bestraling krijgt, bieden wij u de best mogelijke zorg. Onze medewerkers zijn hoog gespecialiseerd en zeer betrokken. Onze apparatuur is ultramodern en onze behandellocaties zijn comfortabel ingericht. In het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI) omringen we iedere patiënt met aandacht.

Comfortabel en persoonlijk.

Praktische informatie over uw behandeling

De hoogste waardering.

9.0

Onze patiënten waarderen ons gemiddeld met een...

ZorgkaartNederland

Wij werken samen met.

Onze multidisciplinaire samenwerkingsverbanden

Ontdek onze praktijkverhalen

Ontdek onze praktijkverhalen

Onze medewerkers zijn hooggespecialiseerd en zeer betrokken. Onze behandellocaties zijn zo ingericht dat patiënten zich er thuis voelen. In het ZRTI omringen we iedere patiënt met aandacht. Bekijk de praktijkverhalen en ontdek.

Wat is radiotherapie?

Wat is radiotherapie?

Veel mensen kennen het woord ‘bestraling’. Maar niet iedereen weet wat het precies inhoudt en hoe het werkt. Er bestaan bovendien nog al wat misverstanden over straling en de veiligheid ervan. Daarom leggen we u graag een en ander uit.

Adaptieve radiotherapie

Adaptieve radiotherapie

Voor elke patiënt maken wij een persoonlijk bestralingsplan. Bij adaptieve bestraling wordt dit persoonlijke bestralingsplan op het bestralingstoestel zelf gemaakt. Bij deze behandeltechniek kunnen wij elke dag het plan aanpassen op de situatie van die dag.

Wij werken met hooggespecialiseerde medewerkers,

En wij zoeken altijd de beste