Skip to main content
Aandacht verzacht

Update: Coronavirus (Covid-19)

17 maart 2020


Helaas heeft het Coronavirus ook zijn gevolgen voor het Bravis Pijncentrum. Wij volgen uiteraard het beleid binnen het Bravis ziekenhuis.

Geschreven door
Lars Elzinga

categorie
Nieuws

Zie: https://www.bravisziekenhuis.nl/over-bravis/laatste-nieuws/patienten-en-bezoekers-bravis-snel-gewend-aan-coronarichtlijnen 

 Dat betekent dat nieuwe patiënten op een wachtlijst worden geplaatst. Indien we toestemming krijgen om te gaan plannen wordt u zo spoedig mogelijk gebeld voor het maken van een afspraak voor het eerste bezoek.

 Patiënten die verwezen worden met acute gordelroos, kankerpijn of aangezichtspijn worden als het nodig is na overleg met de dienstdoende pijnspecialist ingepland voor een bezoek.

Alle andere “spoed” verwijzingen dienen door de verwijzende dokter overlegd te worden met de dienstdoende pijnspecialist. 

Indien u een controle zou hebben op het pijncentrum, dan is deze omgezet naar een telefonische afspraak. U wordt dus gebeld. Mocht het toch zo zijn dat dat niet voldoende is, dan zal uw pijnspecialist voor u een controleafspraak maken op het pijncentrum.

 Alle behandelingen op het pijncentrum worden opgeschort, zowel de behandelingen op de behandelkamer als op de operatiekamer.

Deze behandelingen worden op een wachtlijst gezet en op een later moment weer ingepland. U wordt uiteraard zo spoedig mogelijk gebeld als we toestemming hebben om weer te gaan plannen.

 

Onze welgemeende excuses voor deze te nemen stappen. We hopen op uw begrip.

 

Met vriendelijke groeten,
Bravis Pijncentrum