pcr echogeleiding

Echografie is een techniek die gebruikmaakt van geluidsgolven die zich door het lichaam verplaatsen en op grensvlakken tussen zachte en hardere structuren reflecteren. Deze techniek stelt ons in staat om structuren in beeld te brengen en een goed beeld te vormen van bijvoorbeeld de zogenaamde weke delen van het lichaam zoals spieren.

pcr neurostimulatie

Neurostimulatie kan in bepaalde gevallen een beproefde en effectieve alternatieve vorm van pijnbestrijding zijn indien operaties, medicatie of andere pijnbehandelingen niet meer werken. Patienten bij wie neurostimulatie succesvol is, ervaren doorgaans een afname van hun pijn met 50% en een verbetering in het vermogen om deel te nemen aan dagelijkse bezigheden.

sp aangezichtspijnen

Dit is een aandoening waar mensen ontzettend onder kunnen lijden. De klachten kunnen zodanig erg zijn dat het de activiteit van iemand overdag belemmert en/ of zijn nachtrust verstoort.

pcr schouderknie

Klachten aan de knie en schouder zijn vaak niet alleen pijnlijk, maar beperken mensen ook in hun dagelijkse activiteiten vanwege verminderde beweging door de pijnklachten.

pcr crps

Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS) is een vorm van chronische pijn die wordt gekenmerkt door pijn en veranderingen in kleur en temperatuur van de huid. Ook is er vaak sprake van zwelling.

pcr palliatie

Palliatieve cq. ondersteunende zorg is bedoeld voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn met daarbij een goede vorm van pijnbestrijding. Er kan nog veel worden gedaan om deze periode zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Pijnbehandelingen

Go To Top